Heb je te maken met schade aan je auto, scooter, motor of ander voertuig? Dan kun je dit gemakkelijk, snel en vakkundig laten herstellen door specialisten op dit gebied. De AAS schadespecialisten krijgen iedere dag te maken met krassen, deuken en andere schade aan voertuigen. Zij weten dus als geen ander hoe schade zo snel en vakkundig mogelijk hersteld kan worden. Daarnaast zitten de specialisten door heel Nederland en is het dus altijd mogelijk om een vestiging bij jou in de buurt te vinden. Zo kun je jouw autoschade of de schade aan een ander voertuig gemakkelijk en snel laten herstellen.

AAS schadespecialisten: voor schade aan alle voertuigen

Het maakt niet uit welke schade jouw voertuig heeft opgelopen. Wellicht heb je tijdens het inparkeren met je auto een paaltje geraakt en is er een deukje ontstaan. Het kan ook voorkomen dat je tijdens een ongeval met de scooter bent gevallen en er krassen op de beplating zijn ontstaan. In alle gevallen kun je voor jouw schadeherstel aanbellen bij AAS schadespecialisten. Zij helpen je waar nodig en zorgen voor een snelle oplossing.

Ook als het gaat om schade aan een vrachtwagen, een caravan of camper kun je terecht bij AAS schadespecialisten. Neem eerst contact op met je verzekeraar en maak daarna een afspraak bij een van de vestigingen. Hier wordt gekeken naar de schade en hoe dit zo snel mogelijk opgelost kan worden. Op basis van rapport en de kosten kun je bepalen of je jouw voertuig wilt laten herstellen.