Een elektrische auto kopen is hip, iedereen wil graag meewerken aan een beter milieu en daarnaast op autokosten besparen. Voor een elektrische auto betaal je geen wegenbelasting, het vullen van een lege accu kost vele malen minder dan het vullen van een lege tank met brandstof. Daarnaast is ook het onderhoud van een elektrische auto vele malen goedkoper dan het onderhoud aan een auto die rijdt op een fossiele brandstof. Dit komt omdat er in een elektromotor weinig tot geen bewegende onderdelen zitten die kapot kunnen gaan of kunnen slijten door beweging. Maar wanneer je de prijs ziet van een nieuwe elektrische auto zul je waarschijnlijk schrikken als je deze vergelijkt met een benzine of diesel auto. Zo’n elektromotor kan misschien onderhoudsvriendelijk zijn maar om deze te produceren dient wel wat dieper in de buidel getast te worden.

Een elektrische auto kopen is duurder

Kortom, wanneer je eenmaal een elektrische auto rijdt zul je geld besparen, maar wanneer je zo’n hippe auto moet aanschaffen ligt de prijs een stuk hoger. Het is dan ook niet gek dat velen van ons denken, ok ik wacht wel even met het kopen van een hippe elektrische auto tot mijn beurs het toelaat. Maar heb je wel eens gedacht aan het kopen van een tweedehands elektrische auto? Inmiddels zijn er vele elektrische auto’s van diverse merken op de markt verkrijgbaar, ook tweedehands dus waar wacht je nog op? Kijk eens in de online shop van Bynco en verbaas je over het assortiment.

Koop een tweedehands elektrische auto en profiteer

Een tweedehands elektrische auto kopen heeft dus vele voordelen, zeker wanneer je deze koopt bij Bynco. Je betaald niet de hoofdprijs voor een zuinige milieuvriendelijke auto. Je bespaart wel direct op de autokosten en daarnaast heb je gewoon garantie op je aankoop. Je komt achteraf dus niet voor vervelende onverwachte kosten te staan terwijl dat wel kan gebeuren op het moment dat je een tweedehands elektrische auto koopt bij een particulier.