Staat die oude trouwe roestbak alweer maanden werkeloos in je garage stof te happen? Of heeft je eerste liefde op vier wielen het definitief begeven? Dan is het wellicht tijd om afscheid te nemen en er wat contant geld voor terug te krijgen. sloopauto verkopen is dé oplossing!

sloopauto verkopen: Wat houdt het precies in?

Een sloopauto is een voertuig dat, om uiteenlopende redenen, niet langer geschikt is voor de openbare weg. Denk hierbij aan motorschade, flinke deuken of een kapot chassis. Maar opgelet: sloopauto verkopen is niet hetzelfde als je auto naar de sloop brengen. Bij sloopauto verkopen ontvang je namelijk nog een vergoeding voor je oude wagen.

Waarom zou je een sloopauto verkopen?

Sloopauto’s verkopen biedt jou een aantal interessante voordelen:

  • Ruim je garage op: Gooi die parkeerplek vrij voor iets nieuws! Met de opbrengst van je sloopauto kun je misschien wel een fiets of scooter kopen, of gewoon extra ruimte creëren.
  • Verdien er nog wat aan: Gooi geen geld weg! Zelfs een sloopauto vertegenwoordigt nog restwaarde. Met sloopauto verkopen haal je daar profijt uit.
  • Goed voor het milieu: Laat je sloopauto niet wegrotten in je tuin. Sloopautoverkopers demonteren je auto op een milieuvriendelijke manier en hergebruiken bruikbare onderdelen.

Waarom kiezen voor sloopautoverkopen.com?

sloopautoverkopen.com is dé specialist in Nederland als het aankomt op sloopauto’s verkopen. Zij onderscheiden zich van de rest met een aantal sterke punten:

  • Snelle & simpele afhandeling: Geen eindeloze procedures of gedoe. Bij sloopautoverkopen.com verkoop je jouw sloopauto snel en eenvoudig. Vul online het formulier in op hun website, ontvang een vrijblijvende offerte en plan de gratis ophaaldienst. Binnen no time is je sloopauto weg en heb jij er weer een zorg minder.
  • RDW erkend demontagebedrijf: Je sloopauto is bij sloopautoverkopen.com in goede handen. Zij werken enkel samen met RDW erkende demontagebedrijven die jouw auto op een milieuvriendelijke wijze demonteren. Zo weet je zeker dat je sloopauto op een verantwoorde manier wordt verwerkt.
  • Altijd een eerlijke prijs: Je sloopauto is wellicht geen showroommodel meer, maar dat wil niet zeggen dat hij waardeloos is. sloopautoverkopen.com hanteert een transparante werkwijze en zorgt dat je altijd een eerlijke prijs ontvangt voor je sloopauto. Op de website kun je eenvoudig een indicatie krijgen van de waarde van je sloopauto. Vul het online formulier in en ontvang vrijblijvend een offerte.

Van roestbak naar cash: verkoop je sloopauto!

Wil jij ook je garage opruimen, wat extra geld verdienen en je steentje bijdragen aan een beter milieu? Aarzel dan niet langer en verkoop je sloopauto via sloopautoverkopen.com! Met hun snelle service, RDW erkende demontagebedrijven en gegarandeerde eerlijke prijs is sloopautoverkopen.com dé oplossing voor jou.