gsmreparatiexl-logoMijn Ipad mini is gevallen, hij deed daarna helemaal niets meer. Ik had er een presentatie opstaan voor school, die had ik hard nodig, anders moest ik mijn presentatie uit mijn hoofd doen. Ik was online opzoek naar een plek voor Ipad mini reparatie. Gelukkig zijn er genoeg te vinden. Ik belde ze op en ging meteen langs. Ze zeiden dat ze niet alleen Ipad mini reparatie deden, maar dat ze ook verstevigde hoesjes verkopen. Mocht ik mijn apparaat dan nog een keer weer laten vallen, dan gaat ie hopelijk niet meteen weer kapot.ipad-2-210x210

De jongen zij dat hij er mee bezig zou gaan, hij zou me bellen als ie klaar was. Ik verliet de winkel, en besloot ik een broodje te eten bij de lunchroom. Daar kwam ik wat vrienden tegen, en we hadden het hartstikke gezellig met elkaar. Zonder dat ik het door had, vloog de tijd voorbij. Het een paar uur later, toen mijn telefoon ging. Hij vertelde mij dat de Ipad mini reparatie gelukt was, hij werkte weer en de presentatie ook. Ik haalde hem op, betaalde de man iets extra voor zijn werk, en verliet de winkel tevreden. Voor die presentatie kreeg ik overigens een 6,5. Er is maar zoveel dat een Ipad mini reparatie kan oplossen, helaas vallen mijn presentatievaardigheden daar niet onder. Kijk voor meer informatie op een van de onderstaande websites: