Slider-03

Mijn vrienden hebben het wellicht gemerkt de afgelopen dagen. Ik kon geen WhatsApp berichten sturen en ontvangen. Dit had ik overigens helemaal aan mezelf te danken; ik had mijn smartphone namelijk laten vallen op straat. Er was niks meer van over leek het wel. Hele hele scherm was één grote gebroken glasplaat. Het vervelende was dat de geluiden nog wel gewoon afgingen bij het ontvangen van een bericht. Ik voelde me compleet machteloos omdat ik de berichten niet kon lezen. Tijd om snel actie te ondernemen dus.

 

Een goede vriendin van mij heeft vorig jaar hetzelfde probleem gehad. Zij heeft haar telefoon destijds naar smartphone reparatie Hoorn gebracht. Hier hebben ze haar telefoon binnen een dag gerepareerd. Omdat ik zo snel mogelijk weer bereikbaar wilde zijn heb via de website meteen een afspraak gemaakt en ben ik vervolgens zo snel mogelijk naar het centrum van Hoorn gereden. Mijn vriendin is mentale steun met me mee gegaan.

 logo_smart_v031

 

Reparatie binnen 30 minuten

Binnen een half uur was mijn scherm gerepareerd. De medewerkers van smartphone reparatie Hoorn gaven aan dit dit standaard is en dat ze altijd zo snel werken. Voorwaarde hiervoor is wel dat mensen van te voren eerst een afspraak maken via hun website. Gelukkig was mijn vriendin hier al van op de hoogte en had ze me dat al verteld. Ik kan nu gelukkig weer appen met al mijn vrienden en vriendinnen.