Ik ben zo dom geweest om mijn ipad te laten vallen. Door op internet te zoeken naar ipad reparatie Roosendaal kwam ik terecht bij Repair a Phone. Ben naar de winkel gegaan van Repair a Phone en werd vriendelijk geholpen door een medewerker van de winkel. Mijn hele scherm was kapot en wilde natuurlijk dat dit gerepareerd werd. De medewerker van Repair a Phone vertelde mij direct wat dit ging kosten, de prijs viel mij reuze mee en heb hem meteen laten maken door Repair a Phone. Na 2 dagen belde ze mij al op dat de ipad gerepareerd is, zou eigenlijk drie dagen duren, en was dus blij verrast dat die al klaar was. Ik heb hem opgehaald en hij ziet er weer uit als nieuw. De service is echt super goed bij Repair a Phone en ga zeker, als er problemen zijn met me ipad, terug er naar toe.

logo-14

IPhone ook laten maken

Nu ben ik zo slim geweest om mijn iphone in de broek te laten zitten tijdens het wassen en heb dus een afspraak gemaakt om hem te laten maken bij Repair a Phone. Ik weet wat de kosten zijn en weet ook dat er geen extra kosten bij komen. Bij Repair a Phone kunnen ze echt alles repareren voor een lage prijs en de service is echt heel goed. Dus Ipad reparatie Roosendaal is Repair a Phone en je hoeft niet verder te zoeken als je een android telefoon of tablet hebt, die kunnen ze ook repareren bij Repair a Phone.

ipad-606766_640-300x199