Wij hebben een bedrijf dat steeds meer goederen exporteert naar Spanje en wij hebben gemerkt dat het behoorlijk in de papieren begon te lopen wanneer wij dit internationaal transport naar Spanje altijd zelf zouden blijven verzorgen. Wij hebben namelijk maar een vrachtwagen en wij sturen regelmatig een transport naar het zuiden van Europa, maar heel vaak merken wij ook dat wij hierdoor meer kosten moeten maken dan ons lief is. Wij wilden daarom graag ons internationaal transport naar Spanje uitbesteden aan een bedrijf dat dit goed kon verzorgen. Wij zijn daarom gaan kijken naar waar wij moesten zijn wanneer wij ons internationaal transport naar Spanje wilden uitbesteden en wij hebben toen meerdere bedrijven benaderd. Wij wilden graag voor een goede prijs geholpen worden, maar het moest ook zo zijn dat wij het internationaal transport naar Spanje zorgeloos konden uitbesteden. Het is namelijk vaak zo dat goedkoop ook duurkoop is en dat konden wij ons niet veroorloven. Wij zijn daarom gaan zoeken naar mogelijkheden om te zorgen dat wij het internationaal transport naar Spanje aan een bedrijf konden uitbesteden dat hier heel veel ervaring mee had. Wij hebben toen ook even gegoogeld op ‘internationaal transport Spanje’ en wij zagen dat deze term, internationaal transport Spanje, ons bijna automatisch naar de site van bta-international.com leidde. Wij wilden daarom deze pagina graag even goed bekijken omdat wij graag wilden weten of dit het bedrijf was dat wij moesten inschakelen voor ons internationaal transport naar Spanje. Wij hebben gezien dat deze mensen ons heel goed van dienst konden zijn en dat zij ook heel veel ervaring hebben op dit gebied. Dat was goed om te merken en ik kan u daarom zeggen dat wij graag een keer met dit bedrijf in gesprek wilden gaan over hoe zij ons verder konden helpen. Wij hadden op dat moment weer een aantal transporten op de planning staan, dus wanneer zij dit internationaal transport naar Spanje konden verzorgen, dan zouden wij daar graag gebruik van willen maken.

Wij hebben ons internationaal transport naar Spanje uitbesteed aan dit bedrijf

Wij hebben een gesprek aangevraagd om te horen of men ons kon helpen met ons internationaal transport naar Spanje en wij kregen te horen dat zij ons heel goed van dienst konden zijn. Ik ben daarom blij dat wij deze mensen benaderd hebben omdat wij ons nu geen zorgen meer hoeven te maken over ons internationaal transport naar Spanje. Mocht u ook met dit bedrijf in zee willen gaan, dan kunt u gewoon even naar hun site surfen om te zien wat u daar aan mogelijkheden kunt vinden.

Wij hopen op een lange samenwerking

Wij hebben gemerkt dat wanneer je je internationaal transport naar Spanje aan dit bedrijf uitbesteedt, je er zeker van kunt zijn dat je heel goed geholpen wordt. Wij kunnen daarom ook zeggen dat:

  • Wij heel tevreden zijn over de samenwerking met dit bedrijf
  • Wij voor een heel goede prijs geholpen worden
  • Wij hopen op een heel lange samenwerking met deze firma

Ik hoop dat u hier ook de oplossing voor uw probleem kunt vinden. Deze mensen denken graag met u mee.