RIJBEWIJSTEAM

Binnenkort ga ik op voor mijn rijbewijs in Vlissingen. Ik volg nu al een aantal maanden rijlessen bij RijbewijsTeam en het bevalt prima. Bij deze rijschool ben ik terecht gekomen op basis van ervaringen van vrienden en kennissen. Het is hier in de regio een bekende rijschool dus het was voor mij ook niet meer dan logisch om ook hier te gaan lessen.

Rijbewijs in Vlissingen

Rijbewijs in Vlissingen met een lespakket

Het fijne aan RijbewijsTeam vind ik dat je verschillende lespakketten hebt, Op basis van jouw kennis en kunde kun je dan voor een bepaald pakket kiezen zodat je het aantal rijlessen hebt dat past bij jou zodat je ook echt binnen het pakket je rijbewijs in Vlissingen kunt halen. Het is natuurlijk wel moeilijk in te schatten welk pakket het beste bij je past als je nog nooit rijles hebt gevolgd. Je kunt daarom een intake aanvragen. Dit is eigenlijk een soort rijles waarbij de instructeur een inschatting maakt van het aantal lessen dat jij nodig zult hebben om je rijbewijs te halen. Op basis van het advies van je instructeur kun je een keuze maken voor het betreffende pakket.

Rijles

Tussentijdse toets

Er zijn veel verschillende pakketten, van 15, 25 en 35 lessen. Daarnaast zijn er zogenaamde plus pakketten waarbij ook je theorie in zit, dus zowel de cursus als het examen. Het pakket van 25 lessen is hierin het meest voorkomende pakket. In het pakket zit ook een tussentijdse toets (TTT). Deze toets wordt afgenomen bij het CBR en geeft een goede training voor het daadwerkelijke examen. Ik heb deze toets al gedaan en ik vond het wel spannend maar ook goed te doen. Ik zie het examen dan ook met vertrouwen tegemoet en hopelijk slaag ik ook direct de eerste keer. Aan mijn voorbereiding zal het in elk geval niet liggen.