Mijn vader vond het vreselijk maar op een gegeven moment moest hij eraan geloven; hij had een scootmobiel nodig. Zijn mobiliteit ging al een tijdje snel achteruit en hij wilde er echt niet aan geloven maar het was toch onvermijdelijk. Het lopen met een rollator wil hij al helemaal niet maar dat gaat hij dan alleen in huis doen. Maar voor buitenshuis wilde hij een snelle scootmobiel. Eentje die lekker hard kan gaan zei hij nog tegen me. Een snelle scootmobiel dacht ik, echt iets voor mijn vader om te willen hebben. Zo kan hij door de straten heen racen, ik zag het al helemaal voor me. Kees in zijn eigen snelle scootmobiel. Zijn vrienden zullen hem wel heel cool vinden als ze hem voorbij zien sjeesen. Geweldig toch, maar ja, ik moest op zoek naar een snelle scootmobiel, dat heb je dan als enig kind, dan ben je de enige die kan zoeken. Maar alles voor pa dus ik ging op zoek en kwam op Fastfuriousscooters.nl terecht waar ze meerdere scootmobielen verkopen en voor verschillende prijzen. Ik kon zelf de kleur kiezen, of hij rijklaar gemaakt moest worden, of er een kettingslot en windscherm bij moest, een alarm, verzekering, accu en lader en een onderhoudspakket voor deze super snelle scootmobiel. Bij elke optie komt er een klein bedragje bij maar de eindprijs vind ik nog steeds netjes. Er is een mogelijkheid om in 3 termijnen te betalen of in 72 maanden maar daar houdt mijn vader niet van dus hij koos voor in een keer betalen. Ze bieden 2 jaar garantie, korting bij meer accessoires en u kunt de snelle scootmobiel ophalen in een van de 10 afhaalpunten. Het is een stoere scootmobiel en mijn vader is er superblij mee! Hij rijdt weer heerlijk door de straten heen en kan zijn geluk niet op. Door de fraaie vormgeving lijkt hij meer op een scooter dan op een scootmobiel en dan vond mijn vader ook wel heel erg leuk. De luxe stoel zit heerlijk zodat mijn vader geen rugpijn krijgt.

Een snelle scootmobiel, zo geregeld!

Wat fijn als dingen zo snel en makkelijk geregeld kunnen worden. Toen mijn vader eenmaal wist wat hij wilde hebben werd hij goed geholpen en hadden we de mobiel al snel in huis. Tenminste, in de schuur, want daar staat hij netjes geparkeerd. Zo kan mijn vader er makkelijk naartoe lopen en hem zelf pakken en er de straten mee onveilig maken. De wegligging is goed en het bagagemandje is inbegrepen.

Ik ben dik tevreden

Ik ben blij dat ik deze site gevonden heb want Fastfuriousscooters.nl maakt zijn naam waar, omdat:

  • Ze gaan voor waar u naar op zoek bent en helpen u zo goed mogelijk
  • De prijzen netjes zijn
  • De scootmobielen praktisch, sterk en supersnel zijn

Een heerlijk zittende scootmobiel die er modern uitziet en waar u zich zeker niet voor hoeft te schamen, dat wil toch iedereen? Als het nodig is dan is het gewoon nodig en dat geeft helemaal niet. Deze website geeft u een fijn gevoel en maakt uw keuze makkelijk, ik kan ze met een warm en tevreden hart aanraden, ook vanuit mijn vader!

Lees meer…