Je oude fiets verkopen

Stel je voor, je bent 18 jaar en je hoeft niet meer elke dag op de fiets naar school, omdat je je eerste auto aangeschaft hebt. Dan is het al snel verleidelijk om je oude elektrische fiets te laten staan, maar dat is natuurlijk zonde. Je kunt er namelijk ook gewoon je elektrische fiets verkopen, zodat je er zelf nog een extra zakcentje aan overhoudt en je iemand anders blij kan maken met jouw oude fiets. Dit kan tegenwoordig steeds makkelijker en waarom zou je het eigenlijk niet doen? Het is zonde om je elektrische fiets ongebruikt in de schuur te zetten, want er is vast iemand die jij er gelukkig mee kunt maken.

Aan wie kun jij de fiets kwijt?

Je elektrische fiets verkopen kun je natuurlijk doen via de online marktplaatsen, via je sociale media kijken of er nog vrienden zijn die geïnteresseerd zijn in een elektrische fiets voor bijvoorbeeld hun zoon of dochter die naar school gaat, voor zichzelf om op een gezonde manier naar hun werk te gaan of voor hun vader of moeder, voor wie het te zwaar is om op een gewone fiets te stappen en nog graag veel ritjes in de omgeving wil maken in de frisse buitenlucht.

Verkopen? Het is zo makkelijk

Kortom, het is eigenlijk helemaal niet zo lastig om van je elektrische fiets af te komen, als je je er maar heel even in verdiept, heb je zo heel erg snel een geschikt verkoopkanaal gevonden om daar je fiets te verkopen. Vaak kun je zelfs je fiets in je sociale kringen al kwijt, omdat er vaak overal wel iemand is die deze elektrische fiets kan gebruiken. Dit wordt natuurlijk nog makkelijker als je fiets nog in een goede staat is, met niet al te veel beschadigingen, als de accu nog goed is en als je er een goede oplader bij hebt, die nog goed werkt.