Het is voor veel mensen erg belangrijk om ten alle tijden een auto tot hun beschikking te hebben. Bijvoorbeeld de mensen die een auto nodig hebben om naar hun werk te komen of voor de mensen die iedere dag iemand moeten ophalen van bijvoorbeeld school of werk. Deze mensen kunnen niet zonder hun auto. Toch kan het iedereen overkomen dat de auto het plots niet meer doet en dat ze voor een korte tijd een auto nodig hebben. Voor alle mensen die voor een korte tijd een auto nodig hebben is er nu shortlease. Je kunt bij Blankert Shortlease nu voordelig een auto shortleasen, maar hoe werkt het precies?

Binnen een dag een auto

Je kunt voor het shortleasen altijd binnen één werkdag de gekozen auto rijden. Je vraagt eenvoudig op de website een offerte aan. Hierna wordt er zo snel mogelijk een gepersonaliseerde offerte toegestuurd. Je kan je wensen ook iedere werkdag telefonisch doorgeven. Als particuliere klant heeft het bedrijf de volgende gegevens nodig:

  • Loonstrook met adresgegevens
  • Kopie rijbewijs
  • Ingevulde account aanvraag

Op basis van deze gegevens wordt er een opdrachtbevestiging en een borg factuur naar je toegestuurd. Hierdoor weet je precies waar je aan toe bent.

Soorten auto’s

Er zijn veel verschillende soorten auto’s die je kunt shortleasen. Ga bijvoorbeeld voor een shortlease elektrische auto. Hierdoor rij je een auto en draag je bij aan een beter milieu! Het bedrijf heeft maar liefst 1300 auto’s. Hierdoor heb je altijd een auto tot je beschikking die jij kunt rijden!