e-Choppers

Er zijn verschillende aanbieders van e-Choppers. Hoe kies je dan de juiste aanbieder? Dat is een goede vraag! Allereerst zit er een groot verschil in prijs, kwaliteit en service. Het is daarom ook handig om verschillende gesprekken in te plannen met bedrijven die hierin zijn gespecialiseerd. Zo krijg je een goed beeld van het bedrijf en product. Door dit met meerdere bedrijven te doen kan je gemakkelijk een keuze maken.

Actieradius

Er zit veel verschil in accu’s. Zo kan de ene e-Chopper 50 kilometer afleggen en de ander 70 kilometer. In de meeste gevallen is het zo dat als de actieradius hoger ligt dan is de kwaliteit van de accu ook beter. Hierdoor kan die een grotere afstand afleggen. Het opladen van een accu duurt ca. 3 uur. Omgerekend is dat 10 cent. Als je het vervolgens omgerekend naar 1000 kilometer, betaal je slecht €1,50. Dat is natuurlijk niet veel!

Doordat e-Choppers elektrisch worden aangedreven heb je weinig onderhoudskosten. Dit zal je zeker gaan merken in je portemonnee. Daarnaast worden de choppers geleverd met maar liefst 2 jaar garantie en zijn ze gemaakt door een Nederlands bedrijf. 

e-Choppers

Verschillende edities

Er zijn worden steeds meer edities uitgebracht. Zo zijn er basic editions en black editions. De black editions hebben een unieke kleur waarmee je extra in de spotlight staat. Wil je minder opvallen? Dan is de basic edition wellicht een betere keuze.