Banner-Apple-iPhone-5S-Tele2-79euro---500x500Dit iPhone 5s abonnement mocht niet ontbreken

 

Het iPhone 5s abonnement dat ik zojuist afsloot heeft me bijzonder veel plezier gebracht. Niet alleen is het een relatief gezien goedkoop abonnement, ook heb ik natuurlijk die nieuwe iPhone erbij. Ik ben wel van de gadgets en dus mocht deze ook niet missen eigenlijk, hij ontbrak alleen nog aan de collectie. En als ik zeg dat ik van gadgets hou, dan bedoel ik dat ook letterlijk, dat meen ik ook echt. Zo ben ik onlangs nog keihard door mijn vrienden uitgelachen toen ik driehonderd euro besteedde aan een nieuwe stofzuiger – een robot, wel te verstaan. Die robot gaat zelf op zoek naar de plekken waar het stof ligt en trekt een heel eigen spoor door de kamer. Een schoon spoor dan natuurlijk! Mensen verklaren me voor gek dat ik dit geld ervoor over heb, maar ik vind het hartstikke leuk. En daarom uiteindelijk mocht ook een iPhone 5s abonnement niet aan de collectie ontbreken en gelukkig ben ik nu hele dagen zoet met het tot in de puntjes ontdekken van die telefoon – terwijl de robot voor mij het werk deed natuurlijk! Een van de dingen die ik er echt heel erg leuk aan vind bijvoorbeeld, is dat de telefoon toch echt een ander besturingssysteem nog heeft dan de voorgaande types, zo is het een heel andere manier van inloggen inmiddels. Niet langer maak je gebruik van een persoonlijke code, maar telt je vingerafdruk voor de identificatie van je persoon. Zodoende kun je inloggen met je eigen vingerafdruk, iets wat natuurlijk bijzonder origineel en technisch hoogstaand is. Het zijn dit soort dingen die de vooruitziende blik van Apple maken. Het is ook daarom dat ik zo’n fan van het merk ben, aangezien ze me altijd wel weer weten te verrassen en ze zichzelf bovendien ook telkens overstijgen.