Ik schrijf over mijn telefoon en mijn abonnement. Om je telefoon te kunnen gebruiken heb je natuurlijk een oplader nodig. Helaas had ik geen oplader meer omdat ik mijn oplader kwijtgeraakt was. Ik kon mijn telefoon dus niet meer gebruiken en hier moest natuurlijk verandering in komen. Want ik betaalde nog wel voor mijn abonnement maar ik maakte er geen gebruik van, erg zonde natuurlijk. Omdat ik me telefoon weer wilde gebruiken moest ik op zoek naar een bedrijf dat opladers aanbiedt. Ik ben goed op internet gaan zoeken en ik heb veel recensies gelezen. Ik wilde natuurlijk wel een goede oplader kopen voor een niet te hoge prijs.

Na goed zoeken vond ik de perfecte oplossing

Nadat ik dus veel recensies op internet gelezen had kwam ik uit op de website van Bizzix. Dit is een bedrijf dat allerlei Apple supplies aanbiedt, en dus ook opladers. Ik heb zelf een Iphone dus ik was aan het goede adres. Ik heb toen meteen een oplader besteld en wat mij opviel was dat de oplader absoluut niet duur was. Inmiddels heb ik de oplader in huis en hij doet het goed. Ik hoop dat ik deze niet kwijtraak, maar als dit wel het geval is weet ik in ieder geval wel waar ik een nieuwe moet kopen. Ik hoop dat jullie hier wat aan hebben en als jullie Apple supplies nodig hebben kijk dan even op de website van Bizzix!