www.voys.nl is een zakelijke telecom provider

www.voys.nl is een zakelijke telecom provider. Het is een van de beste aanbieders op het gebied van zakelijke telefonie. En je bespaart veel kosten en je bent altijd bereikbaar. Ik zit nu al een tijdje bij deze provider en ben er zeer tevreden over. Voys gaat er van uit dat je veel mag verwachten van je telecom provider, dit gebeurd dan ook goed. Bij een vraag of onduidelijkheid word ik gelijk geholpen. Mijn bedrijf is nog professioneler geworden door deze telefonie. Ik heb vierentwintig uur inzicht in het belgedrag van mijn bedrijf en kan ook altijd gebruik maken van diensten. Deze zijn wanneer je wilt op te zeggen of aan te vragen. We hebben een persoonlijke accountmanager waar we vragen aan kunnen stellen. Het fijnste vind ik dat we zo altijd bereikbaar zijn, iets wat in het begin nog niet echt soepel liep. Ik beheer een juridisch bedrijf en daarom is het belangrijk om een betrouwbare provider te hebben. Naast ondersteuning op het gebied van de telefoon passen ze ook een fax dienst toe met een algoritme waardoor verzending altijd goed loopt. Ook wordt er bij sommige telefoongesprekken een rapportage gemaakt, en kunnen mijn werknemers uren schrijven voor telefoongesprekken aan de hand van onze eigen CRM pakket. Het is een van de beste keuzes die we hebben gemaakt, communicatie is ontzettend belangrijk voor dit bedrijf en met de juiste provider hoeft u nergens bang voor te zijn.