chiptuning BMW

Een chiptuning BMW zal resulteren in meer koppel en vermogen waardoor het rijplezier toeneemt. Een stage 1 tuning is geschikt en veilig voor elke BMW die geen mechanische aanpassingen heeft ondergaan.

Een veilige manier voor meer koppel en vermogen 

Een chiptuning BMW stage 1 is geschikt voor iedere BMW die geen mechanische aanpassingen heeft ondergaan. Deze tuning is een zeer snelle en veilige manier om meer vermogen en koppel uit jouw BMW te verkrijgen. Door de speciale apparatuur die de vakmensen gebruiken voor de tuning die zij aanbieden kunnen zij diep in de software van de motor treden. Zo kunnen zij de reserverses die de fabrikanten hebben gereserveerd optimaal benutten. Dit zal dan vervolgens resulteren in meer vermogen en koppel waardoor het rijplezier toenemen. De tuning bij de wat oudere E modellen die niet beschikken over een turbo zullen minder vermogen winst opleveren.

De tuning van de automaat 

Als jouw BMW beschikt over een automaat is het verstandig om deze bij de tuning mee te laten chiptunen. Door het vermogen winst kan de automaat de overbrengingen moeilijker aan. Als je de automaat meet laat chiptunen zal de automaat de overbrenging beter aankunnen waardoor de levensduur van de automaat wordt verlengd. 

chiptuning BMW

Een speciale ECO tuning 

Als je jaarlijks veel kilometers rijdt en je wilt bezuinigen op de brandstofkosten is het mogelijk om een eco tuning uit te laten voeren. Door deze tuning zal er een volledigere en betere verbranding in de motor plaatsvinden waardoor de auto minder brandstof verbruikt.