234x248_foto_dienst

Onze kleine tandartspraktijk heeft de laatste tijd behoorlijk veel nieuwe klanten gekregen. Goed nieuws natuurlijk, behalve dan dat onze receptioniste onlangs met pensioen is gegaan. Toen wij op zoek waren naar een vervangster kwamen we al snel tot de conclusie dat onze bereikbaarheid meer dan alleen een nieuwe receptioniste kon gebruiken.

We moesten de keuze maken. Doorgaan zoals we al deden met een onprofessionele doorschakeling naar mijn privé mobiel om ook s’nacht bereikbaar te zijn of een keuze voor een beter systeem.

234x248_foto_tarieven

Zo komen we professioneel over

Via het internet kwamen we terecht bij Qudo-telefoondiensten. Na een kort overleg met hun besloten we om het uit te proberen. We hebben hier geen spijt van gehad. We zijn nu werkelijk 24 uur per dag bereikbaar en onze klanten worden vriendelijk en professioneel te woord gestaan.

index

Voor een tandartspraktijk is het natuurlijk erg belangrijk dat we niet alleen goed bereikbaar zijn, maar ook een goede service kunnen verlenen. Dankzij Qudo-telefoondiensten is dit mogelijk. Zo zijn we niet meer geld kwijt als hadden we het zelf moeten doen en het scheelt ons een bult werk. Wij kunnen ons richten op het groeien van onze praktijk wetend dat we goed bereikbaar zijn dankzij onze telefoniste op afstand.