logo (1)Bij i-Mania zijn er verschillende soorten iPhone kabels en laders die u zo uit de voorraad kunt bestellen. De oplaadkabel voor uw iPhone is onmisbaar als u een nieuwe iPhone heeft, de kabel zorgt er namelijk voor dat uw iPhone verbinding maakt met het oplaadblok. Die kunt u dan weer in het stopcontact stoppen, of de USB aansluiting in de computer, of laptop stoppen. Bij uw bestelling van uw Apple product zit normaliter al een oplader, maar als uw oplader om een of andere reden kapot is gegaan kunt u er een bij ons kopen.

Graag raden wij u aan wel voorzichtig met de kabels om te gaan, aangezien het redelijk dunne kabels zijn. Kabel breuk kan dan ook uit het niets optreden, de leeftijdsduur van de oplaadkabels en blokken kunnen verschillen van een half jaar tot vele jaren. Het ligt allemaal aan de manier hoe u met uw kabel omgaat, dus als aanwijzing zeggen wij doe voorzichtig!

Ook verkopen wij oplaadkabels voor de iPhones waar u dan uw iPhone kunt opladen in de auto, deze producten zijn gemaakt om extra lang mee te gaan. Door middel van extra dikke kabel en een andere oplaadblok, waarbij deze vast zit aan de kabel.