Gebr. Vermeer Transport

Gebr. Vermeer Transport kan je inschakelen wanneer er een groot transport plaats moet vinden. Zij beschikken over een groot wagenpark waar je eventueel gebruik van kan maken. Afhankelijk wat er vervoerd moet worden, hebben zij wel een passende wagen voor.

In de loop van de jaren is dit bedrijf flink gegroeid tot een professioneel en vooruitstrevend bedrijf. Zij zijn al sinds de jaren 80 actief en hebben al meerdere klussen en projecten geklaard. Wens jij gebruik te maken van één van de diensten die zij leveren, kijk hiervoor op hun diensten pagina. Het zal je verbazen hoeveel diensten zij kunnen leveren.

Verhuizen, schakel Gebr. Vermeer Transport in

Voor een maand terug hebben wij ook de hulp van dit bedrijf ingeschakeld. Ons bedrijf was inmiddels uit de voegen aan het groeien en daarom waren wij op zoek gegaan naar een ander onderkomen. Deze was vrij snel gevonden. alleen was nu de vraag hoe komen wij daar. Mens en los materiaal vervoeren was geen enkel probleem. Echter wel de grote machines die in ons bedrijf gebruikt werden. Want hier moest echt met de uiterste zorg aan gewerkt worden. Gelukkig is dit ook een klus voor dit transportbedrijf. Zij hebben experts in dienst die hun handen er niet voor omdraaien om machines te demonteren en te verplaatsen.

Zeer snel is deze klus geklaard en konden wij op onze nieuwe locatie verder werken aan onze productie.